Pretraga
Filters
Korpa je prazna.
RSS

Blog '2022' 'kolovoz'

INTERNACIONALNA PRODAJA
INTERNACIONALNA PRODAJA
Podrška za više valuta, napredni marketinški alati, integracija s međunarodnim sustavima plaćanja, globalna e-dostava i porezne usluge, usklađenost s GDPR-om i svim zakonima EU-a omogućuju vam da efikasno prodajete svoje proizvode diljem svijeta.
INDUSTRIJA I PROIZVODNJA
INDUSTRIJA I PROIZVODNJA
Platforma je idealna za kreiranje B2B, D2C,B2C e trgovina , prodajnih portala prilagođenim specifičnim potrebama industrijskih, proizvodnih i naučnih firmi , fabrika i kompanija
AUTOINDUSTRIJA
AUTOINDUSTRIJA
Najbolja platforma za e trgovinu u automobilskoj industriji za prodaju autodijelova, vozila i dodatne opreme. Eksplicitna i višestruka funkcionalnost za B2B (veleprodaja) i B2C (maloprodaja) prodaju.
ZDRAVLJE I LJEPOTA
 ZDRAVLJE I LJEPOTA
Za vlasnike trgovina za prodaju farmaceutskih lijekova i kozmetičkih proizvoda Stvaranje internetske apoteke ili trgovine kozmetike uz nas je lakše nego što mislite
HRANA I PIĆE
HRANA I PIĆE
Na našoj platformi možete kombinovati logistiku, inventar, marketing i mnoge druge važne funkcije. Svaki trgovac na malo može prodavati robu s određenim rokom trajanja s našim softverom.
MODA
MODA
Ako se bavite prodajom odjeće, obuće i dodatnog pribora na internetu, a potrebno vam je da vaša web trgovina poboljša prodaju kreiranjem boljeg korisničkog iskustva i potpune automatizacije procesa, ona je naša web platforma najbolji izbor softvera za prodaju modnih proizvoda .
POREZ I TAKSE
POREZ I TAKSE
Porezni izračuni u našoj administraciji su vrlo fleksibilni kako bi se mogle napraviti različite proračune ako to proizvod/usluga zahtijeva, te prilagoditi se zakonskim zahtjevima.
DOSTAVA
DOSTAVA
Isporučite svoje proizvode brzo i efikasno putem naših rješenja. Podržavamo SVE zahtjeve web trgovina za isporuku proizvoda.
PLAĆANJE
PLAĆANJE
Omogućene sve metode plaćanja i vrste glavnih kreditnih i debitnih kartica. Jedinstven alat chekout page- plaćanje na jednoj stranici
PRODAJA
PRODAJA
Dodaci koji Web trgovinu čine profesionalnom .Na našoj platformi imate mogućnosti da iskoristite dodatke koji olakšavaju kupcu da se odluči i izabere proizvod za kupnju. Pokažite svojim kupcima sve pogodnosti, mogućnosti i informacije svojih proizvoda.
top