Euro
Pretraga

FACEBOOK ŠOP

€97,50
Uz dodatak Facebook šop možete natjerati svoje klijente da pregledavaju vaš katalog i traže pravi proizvod izravno unutar Facebooka. Izgradite svoju trgovinu na Facebooku i počnite prodavati već danas s ovim moćnim i jednostavnim dodatkom.

SADRŽAJ

OGRANIČENJE

Facebook je novim pravilima ograničio otvranje prodavnice samo na korisnike koji imaju najmanje 2000 lajkova.

FACEBOOK

Omogućite kupcima da pregledavaju vaš katalog i traže pravi proizvod direktno na Facebooku.

KAKO RADI

Svaki proizvod u vašoj Facebook trgovini ima dugme za dijeljenje i dugme za dodavanje u korpu (koji će vaše kupce preusmjeriti na internetsku trgovinu, gdje će moći kupiti vaš proizvod).

ŠTA MOŽETE

Možete odabrati koje proizvode želite prikazati na početnoj stranici. Možete odabrati prikaz tri ili četiri vaša proizvoda po retku. Možete odabrati sliku banera koja će se pojaviti samo na početnoj stranici ili na svim stranicama.

I JOŠ

Možete odabrati koje će se kategorije pojaviti u glavnom meniju i broj kategorija koje će biti navedene kao stavke najvišeg nivoa. Možete odabrati broj proizvoda koji će se pojaviti na stranicama kategorije, proizvođača ili na pretraživanju.

I JOŠ

Možete odabrati broj proizvoda koji će se pojaviti na stranicama kategorije, proizvođača ili na pretraživanju. Možete dodati proizvođače. Možete odabrati prikaz cjelovitog ili kratkog opisa te broja povezanih proizvoda.

 

AKTIVACIJA

Aktivacija dodatka je u roku od 1h nakon potvrđene uplate.

 

 

Da bi ste brzo i jednostavno pokrenuli web trgovinu upoznajte se sa procesom.
Opis procesa pogledajte na ovom linku.