Euro
Pretraga

KAMPANJA

€97,50
Ne bi li bilo lijepo voditi prodaju u svojoj web trgovini na isti način na koji to radi obična trgovina? Uz dodatak Kampanja stvaranje prodajnih kampanja je super jednostavno. Uz vremensko odbrojavanje do zatvaranja kampanje dodatak se integrira i s dodacima Meni, Filter i Vrpce te daje još bolje prodajne rezultate

SADRŽAJ

ĆEMU SLUŽI?

Pomoću ovog dodatka možete pokrenuti prodajne kampanje za kategoriju, vrstu proizvoda ili proizvođača. Osim toga, možete segmentirati proizvode na temelju stanja.

KALENDAR

Možete postaviti datum početka/završetka kampanje. Ili odaberite obrazac rasporeda - vodite kampanju svaki dan od podneva do ponoći.

Možete uključiti/isključiti proizvode iz segmenta proizvoda koji ste kreirali.

ODBROJAVANJE

Proizvodima na rasprodaji možete dodati sat za odbrojavanje kako biste naznačili koliko je sati preostalo do završetka promocije.

PRILAGODLJIVOST

Cijena proizvoda se automatski prilagođava kako bi se prikazala stara/nova cijena na temelju postotka ili fiksnog iznosa.

UZ FILTER

Dodatak Kampanja besprijekorno funkcionira s dodatkom Vrpca. Možete izraditi vrpcu proizvoda na temelju uvjeta i obrasca rasporeda vaše prodajne kampanje.

UZ VRPCU

Dodatak Kampanja besprijekorno funkcionira s dodatkom Vrpca. Možete izraditi vrpcu proizvoda na temelju uvjeta i obrasca rasporeda vaše prodajne kampanje.

SIGURNOST

Dodatak Kampanja integrira se s dodatkom Meni. Zasebna stavka menija dodaje se meniju web trgovine za proizvode na rasprodaji.

AKTIVACIJA

Aktivacija dodatka je u roku od 1h nakon potvrđene uplate.

 

Da bi ste brzo i jednostavno pokrenuli web trgovinu upoznajte se sa procesom.
Opis procesa pogledajte na ovom linku.