Pretraga
Filters
Korpa je prazna.

MULTI VENDOR

MULTI VENDOR

Često na internetu kada tražite da kupite nešto od tehnike, koristite on line trgovine koje nude tehniku od svih poznatih renomiranih brendova. Takve internetske trgovine nemaju svoju robu niti skladište, već sklapaju ugovore s distributerima i dobavljačima, te prezentuju njihove proizvode ili ih sami dobavljači uređuju u internetskoj trgovini. 

To se zove on line trgovina s više dobavljača ili popularno kako zovu“ dropshipping” , gdje vam se omogućuje prodaja na mreži bez potrebe za skladištenjem zaliha ili slanjem narudžbi. Neki danas najpoznatiji na toj shemi biznisa su : Amazon , E bay, Ali express… 

Sa našom platformom vi možete na jednostavan način kreirati B2C, B2B ili D2C e trgovinu s više dobavljača koja prodaje raznu vrstu proizvoda ili robe. 

Možete kreirati platformu B2B, B2C, digitalne ili peer to peer vrste usluga neograničenog broja profesionalnih dobavljača koji imaju svoje profile i dodatni sadržaj. 

 

Koje su najvažnije funkcije koje nudimo : 

-neograničen broj registracije dobavljača i prodaje proizvoda 

-informacije o upravljanju narudžbama 

- marketinške alate za svakog 

- uvjete članstva i pretplate 

- sve metoda plaćanja, dostave i poreza 


 

Platforma je kreirana da su vlasniku web trgovine dostupni potpuni podaci o prodaji, proizvodima i zalihama koje dostavljaju dobavljači, te sve prati s jedne administratorske ploče. Marketing je pod kontrolom, a uvjeti kupovanja se mogu postavljati pojedinačno ili grupno. 

Dobavljačima je kompletan proces nabave, narudžbe i marketinga pojednostavljen i u potpunosti automatiziran , tako da se dobavljači mogu posvetiti i drugim poslovima. Marketinške informacije se temelje na preferencijama kupaca  što dobavljačima omogućava ulaganje u ciljane i efikasne kampanje. 

Kupci za sebe imaju profesionalnu trgovinu s velikim brojem kataloga, prozvođača s dostupnim potpunim informacijama o proizvodima . 

Platforma se temelji na sigurnim tehnologijama te je usklađena sa svim sigurnosnim certifikatima i zakonima. 

I ono što je najvažnije, je da kupac može obaviti sve na jednoj stranici,kupovinu,dostavu i odabir odgovarajućeg načina plaćanja. I to sve na jednoj stranici, bez lutanja.

Kada pokrenete dropshipping, svaki proizvod se dodjeljuje određenom dobavljaču čiji su detalji i informacije pohranjeni. Nakon naruđžbe proizvoda, dobavljaču se automatski šalje e mail za svaki naručeni proizvod, uključujući količine i ostale bitne informacije. Dobavljač šalje proizvod kupcu u ime trgovca, a vlasniku trgovine stiže e mail o dostavljenom proizvodu.

 

Objavite svoj komentar
top