Pretraga
Filters
Korpa je prazna.

OMNICHANNEL

OMNICHANNEL

Šta nudimo ? 

- Integraciju s Facebook, Instagram shopovima, Google shoping, Amazon ,Wish, Target , Walmart, Zaland i svim drugim tržištima koji omogućuju kupcima da kupuju vaše proizvode sa bilo kojeg kanala. 

- Integraciju sa POS,ERP, CRM, WMS, PIM  sistemima ( npr. SAO, Microsoft Dynamics, Sage, Infor i mnogi drugi) koji omogućuju trgovicima automatizaciju svih procesa (upravljanje s proizvodima i cijenama, sinkronizacija s skladištem, učitavanje novih proizvoda, itd), te ažurira sve informacije o lokalnoj prodaji . 

- Integracija s profesionalnim e commmerce platformama omogućava vlasnicima trgovina prikupljanje svih informacija vezano za prodaju proizvoda te ponašanje kupaca, što je korisno za kreiranje pametnih marketinških strategija. 

- Napredni poslovni izvještaj 

- Integracija s sistemima poslovne inteligencije ( Microsoft Power BI) 

- Kreiranje popusta i marketinga na temelju svakog kupca i njegovih potreba zasebno. Ovaj način poslovanja diže vašu trgovinu na visok kvalitet i rast vaše trgovine kao prepoznatljivog brenda .

- Integracija sa stanjem vaših proizvoda u više skladišta, ažuriranje podataka u stvarnom vremenu, uključujući i prodaju izvan mreže. 

- Kreiranje drugih prikladnih načina dostave: on line, preuzeti u trgovini, najbližoj trgovini, mapa tački preuzimanja, dostava iz različitih skladišta i slično.

 

Ispunjavamo 100 % poslovne zahtjeve što uključuje stvaranje besprijekornih integracija s bilo kojim uslugama treće strane.

 

Objavite svoj komentar
top