Pretraga
Filters
Korpa je prazna.

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Facebook shop 

Kreiranje kataloga i proizvoda izravno s vaše web trgovine na Facebook shop. Kupci mogu direktno s Facebooka kupovati , te se automatski  proces kupovina vrši na vašoj web trgovini. Možete krieari kampanje, možda želite prikazati samo svoje nove proizvode, samo svoje snižene proizvode ili svoje bestselere. Mogućnosti su beskonačne i ovise o vašem poslovanju i strategiji društvenih medija.

Omogućen odabir kategorija koje će biti prikazane u vašoj Facebook trgovini. To znači da možete kreirati kategorije u svojoj web trgovini koje su skrivene od javne trgovine, ali vidljive u Facebook trgovini. Drugim riječima, možete imati kategorije samo za svoju Facebook trgovinu.

Možete kontrolirati koji se proizvodi prikazuju na početnoj stranici vaše Facebook trgovine. Ovi proizvodi mogu se razlikovati od predstavljenih proizvoda u online trgovini.

Možete imati stranice proizvođača u svojoj Facebook trgovini baš kao i stranice kategorija.

Imate stranicu s detaljima proizvoda izravno na Facebooku, koja uključuje više slika proizvoda, kratak ili potpuni opis i srodne proizvode.

Za marketinške potrebe možete učitati banner i odabrati želite li ga uključiti samo na početnu stranicu ili na sve stranice. Ovo je savršeno ako želite pokrenuti promociju za svoje Facebook klijente.

Sve proizvode u vašem Facebook shopu možete dijeliti i tako doprijeti do većeg broja potencijalnih kupaca.

Instagram 

Svoj Instagram feed možete prikazati na svojoj web stranici trgovine

Integracija s Facebook i Instagram trgovinama omogućuje klijentima da pronađu vašu trgovinu gdje god se nalazili.

 

Objavite svoj komentar
top