Euro
Pretraga

Zašto web trgovina?

Svjedoci smo da je danas on line trgovina doživjela ekspanziju i enormno visok rast poslovanja. Sve više kompanija nudi svoje usluge i proizvode putem interneta , jer im je poslovanje na internetu donijelo napredak i veće prihode. 

Kupci odnosno korisnici vole ovaj način kupovine. Iz zone komfora štedi im vrijeme, imaju dobru preglednost proizvoda, mogu naći sve što žele bez obzira gdje se to nalazi jer u konačnici sve što kupe bilo gdje na svijetu dolazi na njihova vrata. 

Vlasnici e trgovina imaju višestruke benefite. S on line poslovanjem smanjuju broj radne snage, broj fizičkih radnji, skladišta i slično. Na jednostavan način prezentuju svoje proizvode na interentu i privlače veću masu novih kupaca. Jer vlasnik trgovine je prije bio ograničen samo lokalno, međutim sad se otvaraju prilike da djeluju i globalno , odnosno na puno većem geografskom prostoru nego prije, a samim tim i dobiju veliki broj novih potencijalnih kupaca. 

Međutim, postoji jedna mana u ovome poslovanju. To su visoke cijene postavljanja i zahtjeva da se pokrene jedna e trgovina. Da bi se pokrenula profesionalna e trgovina potrebno je ispuniti mnogo zahtjeva u smilsu informatičkih aspekata, te mnoge trgovce obeshrabri činjenica da oni za to nemaju znanja. Drugi aspekt koji je važan je visoka cijena .

Look2All je svjestan da je izdvajanje velike sume novca za mnoge neprihvatljiv, a uz to nosi i cijenu rizika da mu poslovanje na interentu i ne ide najbolje, te  mnogi odustaju zbog takvih prepreka i na samom početku. Ali s tim gube jedinstvenu priliku da osvoje novo tržište koje je zaista neuporedivo veće od onoga koje sad imaju. 

Look2All je kreirao eksluzivnu ponudu, ponuda koja se ne može odbiti! 

Za vas smo pripremili najam e trgovine za vrlo pristupačnu mjesečnu cijenu. U roku 24 h sata možete početi poslovati. Ne zamarate se s tehničkim zahtjevima, vaše je samo da unesete svoje proizvode ili usluge i počnete trgovati. 

Mi nudimo sva rješenja za vas.

Mi smo prisutni cijelo vrijeme i brinemo se da vaša e trgovina radi. S nama ste bezbrižni i možete se posvetiti onome u čemu ste najbolji . Vi možete trgovati , osvajati potpuno drugačiji svijet te se prilagođavati globalnim trendovima. 

I ako vam poslovanje iz nekog razloga ne ide, uvijek se možete bez problema zaustaviti. Uz minimalne gubitke. Za minimalni rizik. Ali ste barem pokušali. Sačuvali ste novac. 

Zato je najam e trgovine idealna prilika za vas. Sad vas apsolutno ništa ne sprečava da uđete u uzbudljiv svijet on line poslovanja. 

Look2All je tu za vas, s vama zajedno u novo poslovanje 

Javite se